´

Måndag 21 maj

skrivit den 2012-05-21 - klockan 13:22:01
Idag ska jag och Yava träna lite lydnad om jag hinner. Har väldigt mycket med skolan som jag måste hinna med. Men hoppas det! :)
Vi har gjort ganska mycket saker nu det senaste, tillexempel har vi spelat golf hela helgen och det blev 36 håll sammanlagt. Förra veckan åkte jag, Sandra och min familj till min mormor och morfar för jag och sandra tävlade agility på torsdagen. Det var jätte roligt. Det gick jätte bra för Sandra och okej för mig. Sandra och Puma fick sin första pinne i hoppklass. Heaven tävlade för första gången på jätte länge efter sin skada och hon var grym. Hon rev sista delen på långhoppet så det belv 5 fel.
Kommer blogga mera denna veckan!

Sjuk igen! :(

skrivit den 2012-05-15 - klockan 18:16:56
Blää!! Nu har jag blivit sjuk igen, har hög feber, grymt ont i halsen och snorar massor.... Yava har fått göra lite klossträning idag, hon tänkte jätte mycket och verkligen försökte att komma på hur hon skulle göra. Hon var jätte duktig och ansträngde sig.
Jag hoppas att jag blir frisk till tävlingen på torsdag, vi åker redan i morgon och Heaven ska med! Hon ska nog få köra hopp loppet! :)

Ullared

skrivit den 2012-05-14 - klockan 17:32:31
Idag har vi varit på Ullared och handlat lite saker. Tänkte visa lite vad jag köpte, :)
Köpte en tunnel och ett hopphinder.
Fyra par konor, en apportbock, en liten blå kampleksak som piper och en stor gul bra kasse som vi kan ha tränings saker i
Två frolic påsar, ett baket med hundben och två jätte smidiga stolar till mig och mamma
En tränings väst till mig, en igelkott leksak, en super snygg keps, ett reflexhalsband och ett vanligt halsband

Tävling Götene

skrivit den 2012-05-12 - klockan 22:45:39
Idag var vi och tävlade i Götene och det gick jättebra! Jag och Yava vann hoppklassen och fick våran sista pinne så nu är vi uppe i 2:an.
I agility loppet blev vi diskade, det var lite flummigt, Yava blev väldigt glad och började busa och det var ju bara posetivt så vi tog fel tunnel ingågn! Men nu taggar vi inför tävling på torsdag i Vännersborg! :)
Yavas fina pris som hon är så stolt över! :o)

Kontaktfält film

skrivit den 2012-05-10 - klockan 18:35:21
Jag vet att hon hoppar över första kontaktfältet på uppvägen, men om man kollar noga så ser man att hon har en framtass på!
Men det är nedfarten vi fokuserar på och det gick super! :)

Agiltiy kursen i går!

skrivit den 2012-05-10 - klockan 18:31:51
Jag hann inte uppdatera bloggen igår efter kursen för kom hem så sent. Men idag lägger jag upp lite bilder och skriver lite hur det gick!
Först gjorde vi en jättesvår övningen, det var inga hinder utan bara konor. Vid konorna skulle man göra olika byten, framförbyte, bakombyte eller blindbyte. För mig och Yava var det lite klurigt för så fort vi förjade springa så gick hon direkt till fotpossitionen. Det var ju väldigt svårt efter som att vi skulle göra olika byten, så fort jag bytte possition så ville hon till vänster sidan, så vi var inte snabbast. (Det gick på tid!) Utan jag gjorde det lite långsammare för att få det hyffsat rätt. Blindbytet var svårast, det kan ni nästan föreställa er!
Sedan gjorde vi ban träning och det gick utmärkt! Första varvet var det mitt fel att det sket sig, jag sa bara ut ut ut när det var en 90 graders vinkel ingång till slalomet och jag glömde säga "slalom". Så Yava var ju så duktig och sprang bara ut! Hehe, men andra varvet gick utmärkt och var helt fel fritt! :)
Nu laddar vi inför agility tävlingen på lördag i Götene!
Sandra och Puma

Sandra och Puma spårar

skrivit den 2012-05-09 - klockan 11:21:37

Kurs i kväll

skrivit den 2012-05-09 - klockan 10:25:35
I kväll är det agilitykurs på schemat. Jag hoppas verkligen att det har slutat regna då! Det är klart att det går att träna i regn men allt blir så himla mycket lättare när det är fint väder. 
Lägger upp lite bilder från kursen om det inte regnar för mycket. Det är så himla svårt att ta kort då!

Ändrade planer

skrivit den 2012-05-08 - klockan 22:56:05
Det blev ingen agiltiy träning i kväll, vi åkte till skogen och spårade i stället. Det gick jätte bra. Jag, Sandra, Puma, Heaven och Yava tränade. Heaven fick också ett litet spår och det gick jättebra. Hon var så glad så visste inte var hon skulle ta vägen men hittade alla pinnarna ändå, så duktig liten tant!
Sandra la ett spårupptag till Yava, vi har inte tränat så mycket på det än men det blir bara bättre och bättre. Hon var jätteduktig idag och sprang bra ut i från mig och fram till spåret. Där nosade hon först åt fel håll men rättade sig själv med en gång och gick åt andra hållet och lite längre fram låg en burk med massa god katt paté... MUMS!
Sandra la ett spår till sig och Puma innan jag kom, det var väldigt mycket svårigheter. Hon hade suttit sig på ett fällt träd i några minuter, lagt en pinne på en stubbe, gått över en väg och många spetsvinklar. Men det klarade Puma galant blev lite vimsigt i slutet för Puma ville ta en paus och bada lite! ;)
Jag lägger ut en film i morgon när dom gick lite av sitt spår hinner inte det i kväll.
Jag och Heaven
Jag och Heaven klara med spåret!
Jag och Yava
Jag gör tumme upp när hon går rätt!
Sandra och Puma ( Newstory Puma )

Jag och Yava i tidningen

skrivit den 2012-05-08 - klockan 18:23:28
Jag och Yava hamnade i Lidköpings tidning på måndagen. För i lördags var vi ju på utställning och då blev vi intevjuade och fotograferade.

Sovmorgon

skrivit den 2012-05-08 - klockan 08:03:26
Idag kunde mamma ta morgonpromenaden med hundarna för hon börjar sent så jag fick sova lite längre. TACK!
I kväll ska jag träna på klubben med Sandra. Det är agility på schemat, det ska bli super kul. Heaven ska också följa med, det var ett tag sedan hon var med eftersom att hon har varit skadad men nu mår hon mycket bättre. Så hon ska fö göra lite enkla saker, men det gäller att jag värmer upp henne länge efter som att hon har blivit stel nu när hon har vilat sig.
Idag ska jag träna på väldigt enkla kombinationer med Yava, vi har tränat väldigt mycket svåra saker på sistonde så nu behöver vi göra lite lätta och snabba övningar.

Rekommenderar starkt!

skrivit den 2012-05-07 - klockan 22:24:24
Jag älskar verkligen märket HURTTA. Heaven och Yava har ett halsband och en sele. Ni kanska har sett det på ett par bilder som jag lagt ut. Dom är rosa, jag tycker att dom passar jätte bra i den färgen.
Det som är så bra med Hurtta är att det är ett så bra material så hundarna inte får skav, det är bra kvalite om det blir blött torkar det jättesnabbt och det är så snyggt!
Promenad i Mölnlycke

skrivit den 2012-05-07 - klockan 22:14:01
Nu har vi varit på promenad med mamma i Mölnlycke. Hon joggade, jag och hundarna gick fort. Det var jätte mysigt vi gick in i skogen någonstans och jag tog lite bilder på hundarna.

Mamma med Yava till vänster och Heaven till höger

Morgonpromenad

skrivit den 2012-05-07 - klockan 08:51:15
Nu har vi vairt ute en sväng i skogen. Jag katsa pinnar som dom sedan bråkade om och hade dragkamp.Det är synd om Heaven för jag Yava är så mycket snabbare och får alltid tag på pinnen först. Så ibland får jag hålla Yava i några sekunder på Heaven får försprång!
Jag ska till skolan nu, i kväll ska jag och mamma gå med hundarna i mölnlycke. Tänkte ta lite kort. Lägger ut bilder sen!

Helt underbar bild!

skrivit den 2012-05-06 - klockan 19:03:52

Trötta hundar

skrivit den 2012-05-06 - klockan 18:32:29
Nu har vi precis kommit hem från golfrundan. Jag har nog aldrig spelat så bra i hela mitt liv! Det var jätte roligt. Båda hundarna var med och nu är dom helt döda! Heaven var helt galet glad under hela golfrundan ville bara springa runt som en galning och jaga golfbollar och Yava. Yava var lika pigg och glad som vanligt.
Jag lägger ut lite bilder från i morse på promenaden.

Mysig morgon promenad

skrivit den 2012-05-06 - klockan 12:40:35
Fler bilder kommer sen, ska åka och spela golf nu!

Gamla bilder

skrivit den 2012-05-05 - klockan 21:13:03
Olivia min lillasyster och Heaven
Min katt Zimba

Utställning Lidköping!

skrivit den 2012-05-05 - klockan 19:03:33
Nu är vi hemma efter en 12 timmars utflykt i Lidköping på utställning. Yava ställdes ut i bruks/jaktklass och  det kunde inte ha gått bättre. Hon fick Certifikat och blev Bäst i rasen (BIR). Grymma Yava, lika snygg som sin mamma.
Heaven var också med men hon tog det lugnt och låg och sov i buren.
Tack Mamma för att du körde oss dit och var med som ett stort stöd!
Vi hörs i morgon, då är det golf som gäller!

Tränings film med Yava

skrivit den 2012-05-04 - klockan 10:59:00

Förlåt!

skrivit den 2012-05-04 - klockan 09:02:58
Ursäkta att jag inte har uppdaterat min blogg men har haft ganska mycket nu...
Varit mycket tävlingar förra helgen och med skolan. Min systemkamera har blivit krossad så kan inte lägga ut några nya bilder nu.. :( Hela linsen är pajj, jag vet inte vad som har hänt.. Det är jätte konstigt..
Men Men, i morgon ska vi på utställning i Lidköping så det ser vi fram imot.
Jah köpte ett par nya byxor i går som jag är så nöjd med! Jag lägger ut en bild.
Ha det så bra, vi hörs i morgon!