´

Sjuk...

skrivit den 2012-04-27 - klockan 07:58:20
Hej!
Idag är jag tyvärr sjuk. Hade lite ont i huvudet efter tävlingen igår men det var inte så farligt. Men i morse när jag vakna så var det värre och jag har feber..
Yava kräktes i går precis innan jag skulle gå och lägga mig. Så har hon gjort innan, att vi har varit och tävlat hon kommer hem och äter och dricker och sedan kräks hon upp allt.. Pluss att hon fick ett grisöra också..  Men hon har ätit sin frukost nu och det har inte vairt några problem.
Så idag är vi hemma och tar det lugnt, tyvärr får vi ställa in träningstävlingen i kväll... Hoppas jag är bättre till på söndag.
Det blir en fin bild på Heaven.
Vi hörs!

Gammal tränings film

skrivit den 2012-04-26 - klockan 21:43:40

Agility tävling

skrivit den 2012-04-26 - klockan 21:41:19
Nu har vi precis kommit hem från tävlingen. Jag är nöjd, men vi kunde gjort bättre i från oss..
Först hopp loppet gick ganska långsamt, det verkligen vräkte ner regn och var väldigt lerigt. Vi hade en vägran på en tunnel som vi kom väldigt snett emot och jag sprang förbi den för snabbt och tittade inte på henne. Men hon sprang igenom den sen. Vi kom 7:a av 24, jag är nöjd!
Agility loppet var hur grymt som helst men jag glömde av vägen och visade på fel hopphinder. Om jag inte hade gjort det hade vi nollat! Jag är så stolt!
I morgon är det träningstävling på klubben, bruks lydnad. Jag är visst det ända ekipaget som tävlar i bruks lydnaden annars är det bara vanlig lydnad. Det känns bra att ha en lydnads tävling i mellan agilityn.
Jag tog tyvärr ingen bild i kväll eftersom att det regnade på mycket, så det får bli några gammla bilder.
Lägger upp en liten film också.
Vi hörs i morgon!

Regn!

skrivit den 2012-04-26 - klockan 15:47:30
Hej!
Det ska inte bli så himla kul att tävla i det här vädret.. Det ÖS regnar och är kallt! Vi var precis ute på en liten runda och Yava gillar inte när det regnar, hon blir lite dämpad.
Undra hur lerig och halt det kommer att vara på agilityplanen, så det blir fotbollsskor på.
Vi Hörs senare!

Mot skolan....

skrivit den 2012-04-26 - klockan 09:09:42
Nu har vi varit ute på en morgonrunda i skogen. Yava har legat och morrat i natt på min dörr så har inte sovit så mycket... Har faktiskt ingen aning om vad det var hon morrade på men tror att det kan ha varit min katt som lekte utanför.
Vi laddar inför tävlingen i kväll, det är en agility tävling på Göteborgs hundungdom.
Nu ska jag till skolan, vi hörs senare!

Kurs

skrivit den 2012-04-25 - klockan 22:15:48
Hej!
Nu har jag och Yava varit på våran agilitykurs. Det gick jätte bra, vi tränade på en kombination men snäva svängar och sedan lite balanshinder.
Det var lite svårt i början med dom tajta svängarna men blev bättre när jag var tydligare med mitt kroppsspråk.
Uppdaterar mera i mon efter tävlingen!
God natt!

Första blogginlägget!

skrivit den 2012-04-25 - klockan 08:58:04
Hej!
Jag heter Felicia och är snart 15 år.
På denna bloggen kommer jag att skriva om min vardag men mina hundar om träning och tävling. Jag äger inte hundarna men dom bor hos mig och dom är precis som mina egna.
Det är två Belgiska vallhundar Tervueren. Mamma Heaven som fyller 8 år i augusti och dotter Yava som fyllde två i januari. Just nu tränar jag och tävlar mest med Yava. Heaven är lite äldre och har varit skadad.
Jag tävlar i agility lydnad och bruks spår. Jag tar ganska mycket kort och filmar på dom när jag tränar så det kommer ni också att få se mycket av.
Bara denna veckan är det kurs idag och tävlar torsdag, fredag och söndag så jag kommer att uppdatera varje dag hur det har gått.
Till höger på bilden är Heaven och till vänster Yava.
Vi hörs senare!