´

Underbar hund

skrivit den 2012-10-15 - klockan 21:53:43
Hejsan!
 
Vi har haft en sådan underbar helg jag och lilla underbara Yava och alla goa kompisar!
När jag tänker efter så har Yava varit väldigt väldigt dyr i helgen, hon har uppfört sig exemplaiskt.
Hon satt i en helt främmande bil i en främmande bur med två hundar bredvid henne som hon inte känner. Det skötte hon galant och var hur cool som helst och låg och sov. När vi kom fram (ganska sent) så skulle vi ta all vår packing upp till våra hotellrum och hundarna. Då hade jag tre stora väskor och en stor bur pluss lillan, hon är ju lite rädd för buren när den kommer nära henne. Hon har heller aldrig åkt hiss innan. Men vi körde på, jag tog alla väskor och bur pluss Yava in i hissen utan att tänka så mycket på det. Så kom jag på när vi tog där, fy fan va dukitg hon är som inte står och flåsar eller trycker mot väggen, utan hon bara står och titta sig lite omkring och när hissen öppnar sig så går vi lugnt ut tillsamman! :)
Tror ni jag belv stolt eller?!
Sedan var det bara att byta om och så skulle vi gå till arenan, den låg bra max 5 min bort från hotellet. 
När vi kommer till arenan så spelades jättehög musik och det var olika lampot som blinkade, men det skiter Yava fullständigt i. Hon börjar leka med sin leksak med en gång och är super taggad. De norka funktionärerna börjar bära fram alla hinder och de låter och det ramlar saker hit och dit. Men lillan bryr sig inte ett dugg, så himla duktig är hon! Snacka om bra miljöträning....
När banan är klar så ska vi köra den två gånger var och hon springer med sådat fokus och klarar det galant.
 
Efter vi hade kört de riktiga loppen under föreställningen så satt vi utan för själva ringen så kom det fram några norska barn som rusa fram till Yava och frågade om de fick klappa. Det är klart att dom fick det, Yava var så duktig och bara stod där och lät barnen klappa på henne. Dom sa att de tyckte att vi var jätte duktiga, det kom fram flera vuxna också och sa de samma! 
Det är så roligt att höra att folk tycker vi är duktiga! :)
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur grym, lugn, taggat, duktig och hur snygg hon var men då skulle bli så roligt att läsa ;)
Jag har tagit en massa bilder så enjoy!
 
 
 
 
Postat av: Tommy Thorsen

Hej!!! Vilka fantastiska bilder, speciellt de med höstlöven!!! SÅ FINA DAGS ATT GÖRA EN CANVAStavla

Svar: Tack så mycket Tommy!
hyff.blogg.se

2012-10-15 - 22:14:48
Postat av: maja o zoro

fina bilder :D ! !

Svar: Tack!
hyff.blogg.se

2012-10-16 - 08:01:59
URL: http://majazoro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: